Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inYoshi Touch & Go

Nintendo DS
Yoshi Touch & Go
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  6 maj 2005
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  106
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 8.4

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 17/07 -05 15:54

Handling / story / vad man gör i spelet
Yoshi's Touch & Go är ett spel som går ut på att ta poäng och slå nya rekord. En Stork flyger med Baby Mario & Baby Luigi som fort måste lämnas till sina föräldrar. Men när de flyger över Yoshi's Island då kommer det en snabb skugga och åker på Storken så att han tappar Baby Mario & Baby Luigi. Dom landar långt bort ifrån varandra. När man börjar spela så flyger man i luften (eftersom Storken tappa en) som Baby Mario med tre ballonger och så ska man komma ner på marken. Man kan rita moln med pennan. När man har tagit sig förbi alla fiender i luften så kommer man ner på marken fast man fastnar i ett träd och på marken nedanför trädet går Yoshi sen går alla ballongerna sönder och Baby Mario faller men då kommer Yoshi och räddar en. Sen börjar äventyret! I spelet använder man bara pennan. Man styr inte Yoshi utan han går av sig själv. Man förlorar så fort man nuddar en fiende för man har inga liv. Det finns olika färger på Yoshi, den sämsta är grön sen kommer ljusblå osv. Du skjuter egg och när du har slut på eggen så äter du frukt och får nya.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är bra! För att man slipper styra utan man behöver bara använda pennan. Man kan säga att spelet aldrig tar slut eftersom att man alltid kan slå sina rekord. Man har inte något särskilt mål på spelet och det tycker jag är bra. Det är kul att man också kan köra mot varandra. Det finns nog inget som är dåligt.

Betyg till spelet
Grafik: grafiken fick en åtta bara för är lite lik GameBoy Advance fast ändå bättre.

Spelkänsla: spelkänslan fick en tia bara för den är jättebra och man känner verkligen känslan när man spelar och så kan man ju t ex blåsa i micken så att alla moln som man har ritat flyger bort.

Ljud: ljudet gav jag en nia för att det hörs tydligt och det är nästan aldrig tyst.

Hållbarhet: hållbarheten gav jag en tia för det håller länge och det tar aldrig slut.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10