Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPokémon Black 2 & White 2

Nintendo DS
Pokémon Black 2 & White 2
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  12 oktober 2012
 • Utvecklare
  Game Freak
 • Antal ägare
  6
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
10 7.3

Speltest av RasmusHampus

Inskickad av RasmusHampus den 11/08 -13 22:01

Handling / story / vad man gör i spelet
Meningen är att du ska fånga och träna dina Pokémon för att bli den starkaste tränaren i världen samtidigt som du stöter på problem längst vägen. Det finns en hel del nya saker att göra i detta spelet. För dig som aldrig har spelat Pokémon förut skulle jag stark rekommendera att du prövar detta. Det är värt det och desto mer du kommer in i det och förstår desto roligare blir det. :D

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är ett av de bästa Pokémon-spelen som gjorts. Jag gillar hur många legendariska Pokémon det finns och designen på städer och strider är grym. Jag har aldrig haft så kul med ett Pokémon-spel som med detta. Det finns så mycket att göra och det verkar som att de har tänkt på allt.

Betyg till spelet
Jag ger grafiken en 8 för att den är bra men jag skulle vilja se några ändringar kanske, till exempel att de kanske hade gjort om vissa städer lite. Spelkänslan får en 9 för att jag kom in i spelet så väl. Jag kunde inte sluta spela och jag är bara tvungen att fortsätta spela. Ljud får bara en 5 av mig då jag saknar, som många andra, de gamla låtarna i spelet. Det vore helt fantastiskt om de skulle ta tillbaka det soundtracket. Hållbarhet får en 7 av mig för att det finns alltid något att göra i spelet med det blir ju lite långtråkigt mot slutet när man bara försöker fånga alla.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 5 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9