Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPokémon Black 2 & White 2

Nintendo DS
Pokémon Black 2 & White 2
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  12 oktober 2012
 • Utvecklare
  Game Freak
 • Antal ägare
  6
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
10 7.3

Fler fusk

Guide: Legendariska Pokémon

Inskickat av RasmusHampus den 11/08 -13 21:43

Samtliga legendariska Pokémon som kan hittas i Black and White 2.

Cobalion
Den finns i Route 13. Precis utanför Lacunosa Town. Levlen du möter den i funkar på ett annorlunda sätt ifall du möter den direkt när du stöter på den kommer den att vara i level 45, men om du väntar tills att du har klarat Elite Four så kommer den att vara i level 65 istället vilket jag skulle föreslå att göra.

Terrakion
Terrakion finns i Route 22 alla som har kommit till ligan måste ha sett den det är på vägen till Giant Chasm. Det funkar på samma sätt med levlen på denna som det gör med Cobalion. Innan E4 (Elite Four) är den i level 45, efter E4 är den i level 65.

Virizion
Virizion kommer att hoppa ner framför dig när du tar dig igenom Route 11 på vägen mot Opelucid City så kommer den hoppa ner från en klippa. Men du måste inte möta den med en gång du kan bara springa förbi den och nästa gång du kommer tillbaka så är den fortfarande där. Den är level 45 innan E4 och level 65 efter E4 det är bara på dessa 3 som levlen ändras efter E4.

Latios (endast Black 2)
Efter att du har klarat E4 så går du till Dreamyard i den högra delen av Striaton City och då kommer Latios komma fram till dig sen flyga iväg det du ska göra är att följa efter den åt det hållet den flyger så kommer den att komma flygandes över skärmen och till slut kommer den stanna framför dig och då är den i level 68. Se till att ha gott om ultra bollar i väskan.

Latias (endast White 2)
Samma som Latios.

Zekrom/Reshiram (Zekrom Black 2/Reshiram White 2)
Efter att du klarat E4 så går du ner till Victory Road. Om du flyger till ligan och går rakt ner. Sen kommer du att se 2 trappar att ta om du kommer på den till höger så kommer det stå en Zoroark utanför en grotta. Gå till den Sedan följer du bara efter den Zoroarken och då kommer du till N´s Castle där kommer N att prata med dig sedan ska du ta med dig honom till huvudrummet i slottet (där man mötte honom i Black och White). Sen kommer ni att strida. Han kommer ha antigen en Zekrom eller en Reshiram beroende på vilket spel du har. Den kommer vara i level 70. Bara vinn över den. Då kommer N att ge dig antingen Dark eller Light orb. Sen ska du gå ut och flyga till Icirrus City och gå till DragonSpiral Tower. På toppen kommer du kunna möta Reshiram eller Zekrom. Den är level 70. Men den har en jättehög catch rate så jag skulle föreslå att bara fånga den i en pokeball det är jättelätt.

Kyrem
Efter att du har fångat eller dödat Zekrom/Reshiram i Dragonspiral Tower så kommer N och säger att Kyrem har kommit tillbaka till Giant Chasm då ska du gå dit där du mötte Ghetsis Black eller White Kyrem. Där kommer Kyrem stå i level 70. Den har en lägre catch rate än Zekrom/Reshiram så använd ultra bollar. När du besegrar Kyrem så kommer det att finnas kvar en Pokéboll med en DNA Spliter i jag återkommer till det senare.

Uxie/Mesprit/Azelf
Först måste du göra dem tillgängliga det gör det genom att gå till Route 20 och hitta en grotta kallad Cave of Being. I grottan kommer du hitta professor Juniper som säger något sen kommer de tre legendariska och sedan försvinner dem nu är de tillgängliga att möta.

Uxie flyger till Narcene City och gå till museet precis framför ingången kommer Uxie flygande. Den är i level 65. Mesprit hittas i toppen av Celestial Tower som finns vid Mistralton City, väl uppe gå mot klockan så kommer Mesprit fram. Den är också level 65. För att fånga Azelf (du måste ha en Pokémon med HM01 Cut i ditt Team) flyg till Victory Road och gå sedan till Route 23 och sen ner för trappan och ta vänster sen ser du ett träd ta sönder det och sen rakt fram finns det 2 vägar ta den neråt efter det ser du en stor sten skit i den och gå upp för trappan mot Pokébollen som ligger bredvid en sten då kommer Azelf komma. Den är också level 65.

Heatran
För att fånga Heatran så måste du ha Magma Stone den finn i Route 18 i den över delen av Routen. Den är inte gömd eller så det är en Pokéboll som ligger på en klippa kan man säga. När du har Magma Stone ska du flyga till Lentimas Town och gå in i Reversal Mountain. Gå till det stället Bianca som du var på tidigare (det står en doktor precis utanför). Sen kommer den säga att något händer med din Magma Stone klicka "Yes" så kommer Heatran fallandes från taket. Den är i level 68.

Cresselia
I Lentimas Town från Pokécentret gå åt höger till du ser två cyklister på den nedre delen av skärmen finns det buskar gå igen dom så kommer du till Strange House. Jag ska försöka ge er en guide igenom det så gått det går men det är inte särskilt svårt att komma igenom. När du kommer in ta trappan ner till vänster. Sen ta dig till andra sidan av rummet du kom ner i och ta trappan upp. Sen gå upp för trappan på höger sida och spring runt allt och ta trappan ner på vänster sidan av huset. Gå sedan ner för samma trappa som förra gången. Nu har nedre våningen ändrats. Ta dig igenom det igen och gå upp för trappan i den högra sidan av rummet. Sen spring till mitten av det rummet du kommer upp i och gå upp för trappan då kommer spöktjejen sen gå in i rummet. Då kommer du till en Pokéboll. Det är Lunar Wing. Nu flyg till Nimbasa City och gå till Marvelous Brige. När du är halvvägs över bron kommer spelet säga något om Lunar Wing klicka "Yes" så kommer Creselia. Den är level 68.

Regirock
Gå till Driftveil City och gå in i Clay Tunnel sen måste du ta dig in långt in. Du ska använda dig av de gubbarna som kan ge dig skjuts i en gruvvagn eller vad man ska kalla det som står i hörnen och när du pratar med dem frågar de om du ska åka med. Den först du ska åka med är till höger från ingången. När du kommit igen så kommer du till Underground Ruins. Det finns ett pussel att lösa för att låsa upp Regirock. Ställ dig i mitten på den runda symbolen i marken. Gå sedan sex steg neråt och sen nio steg åt höger. Sedan klickar du på A och det kommer stå att det är någon spak, klicka "Yes" och du har låst upp Regirock. Gå in i porten i mitten av rummet och sedan när du kommer in i nästa rum kommer det vara en hel staty av Regirock och 2 stycken förstörda statyer. Gå förbi det och då hittar du Regirock. Den är i level 65.

Regice/Registeel
När du fångar Regirock så kommer du låsa upp Iron Chamber i Black 2 och Isberg Chamber i White 2. För att aktivera den nyckeln du låser upp gör följande. Lämna rummet du fångade Regirock i och gå ut utanför till rummet med ringen. Sen sparar du spelet och startar om ditt DS. När du kommer till menyn väljer du Unova Link den fjärde uppifrån. Sen väljer du KEY SYSTEM och sen SEY SYSTEM SETTING sen tar du MYSTERY DOOR och sen klickar du i Isberg eller Iran Chamber vilken du nu låst upp. Gå sedan tillbaka till menyn och klicka Continue gå sedan in i rummet där du fångade Regirock och antingen Regice eller Registeel kommer stå där istället. Dem är också level 65.

Regigigas
Om du fångar både Regirock och en till och har en kompis eller något som kan byta dig den sista i Regi Trion då kan du gå längst in i Twist Mountain. Du behöver HM04 Strenght. Alla tre Regi måste vara i ditt party. Sen prata med Regigigas-statyn och du kan möta den. Den är i level 68.

Rotom
Först måste du fånga en Ditto. Den finns i Giant Chasm i gräset. När du har fångat en Ditto sätt in den i ditt party och gå sedan till Route 15 där finns det en husvagn. Gå in i husvagnen och prata med tjejen.

Zoura
Du får den i Drifveil City av den goda Team Plasma-snubben.

WHITE/BLACK KYREM
När du fångat både Zekron/Reshiram och kyrem kan du sätta i hop dom. Om du har båda i ditt team så använder du bara DNA Spliter på Kyrem och sen klickar du på Zekrom eller Reshiram så kommer dom 2 bli 1 pokemon. Du kan även sära på dom på samma sätt.  Tänkte att det kanske kunde vara en cool grej att veta.

Fusket har betyget 10 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.