Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inConker's Bad Fur Day

Nintendo 64
Conker's Bad Fur Day
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  6 april 2001
 • Utvecklare
  Rare Ltd.
 • Antal ägare
  19
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.9 9.2

Fler fusk

Guide

Inskickat av Kigsz den 23/03 -11 16:14

* En guide över var du hittar alla sedelbuntar i spelet:

1) $100 - I Windy Valley, hjälp bidrottningen att hämta tillbaka bikupan från getingarna.

2) $100 - Vid ladan, ge musen tre ostbitar och se på när han exploderar. Ta dig sedan upp på taket på ladan, med hjälp av plåtlådorna, för att få denna sedelbunt.

3) $100 - Inuti ladan så ska du se till att besegra den stora höstacken (Haybot) och sedan ta dig hela vägen upp från det rummet du möter honom i. Väl uppe så ska du befinna dig i en ny del av ladan, där du ska se en karaktär som håller i en stentavla. Hoppa upp på den för då kommer han att skicka iväg dig till platsen där sedelbunten finns.

4) $100 - Efter att du har tagit sedelbunten ovanför (nummer 3) så gå ut ur ladan. Där kommer du att se en stege, som du ska kättra upp för. Fortsätt hela vägen till toppen och väl där ska du hoppa rakt ut. När du är i luften ska du trycka på B-knappen för att förvandla Conker till ett städ. Han kommer då att fara hela vägen ner och träffa en hemlig knapp, som öppnar upp en tunnel i närheten. Hitta denna tunnel (i närheten av solrosen) och däri finns det en sedelbunt.

5) $100 - Tala med bikonungen som sitter utanför ladans huvudingång. Han behöver din hjälp och ber dig att prata med solrosen. Prata med henne och gå sedan tillbaka till bikonungen. På vägen kommer du att träffa på en bisvärm. Ta med dig dessa tillbaka till solrosen och gör dig beredd på att hitta fyra stycken till. När du har hittat alla bisvärmar så kommer bikonungen att pollinera solrosen. Gör dig sedan beredd på ett något klurigt hopp för att nå nästa sedelbunt, som är i bergväggen ovanför solrosen.

6) $100 - I Windy Valley, gå tillbaka till getingarnas boplats (alltså getingboet där du tog bikupan till bidrottningen tidigare). Hoppa upp till ett av hålen i getingboet och gå igenom det. Väl igenom, hoppa upp till hålet högst upp och gå igenom det. Du kommer då att se sedelbunten famför dig.

7) $100 - Vid Poo Mountain, gå in i Poo Cabin (som är uthuset i området). Klara dig igenom hela denna del och besegra The Bull-bossen. När du sedan kommer tillbaka in i uthuset är det översvämmat. Simma mot ingången (där du kom in från första början), men simma upp till ytan precis innan ingången. Där ska det finnas en sedelbunt som väntar på dig.

8) $100 - Ta dig upp till toppen av Poo Mountain, för där väntar en sedelbunt på dig.

9) $100 - I slutet av striden med The Great Mighty Poo-bossen så går glaset till ett, innan otillgängligt, rum sönder och i detta rum finns det en sedelbunt.

10) $100 - När du är vid kugghjulen (efter att du har simmat förbi hundfisken), så ska du klättra hela vägen upp till toppen i detta rum. Svinga dig sedan över till borgväggen och hoppa upp på den. Ta dig nu hela vägen till höger, förbi de tre vakterna, för att hitta denna sedelbunt.

11) $10 - Hjälp kattfiskarna att få tillbaka sin sedelbunt som är gömd inuti kassavalvet. Du kommer att se sedelbunten så fort du kommer in i kassavalvet, men den flyr från dig och du måste ta dig igenom både eld och vatten (bokstavligen) för att hitta den igen. I slutändan måste du klara av The Big Big Guy-bossen, för att därefter hitta sedelbunten, som retligt nog bara består av en tiondel av vad Conker brukar få.

12) $300 - Efter att du har fått sedelbunten ovan så flyr kattfiskarna bort från hundfisken och du följer efter. Hundfisken kommer nu att börja jaga dig, men om du är tillräckligt snabb så borde du hinna till land innan den hinner ifatt dig. Där kommer du se att den fastnar i bergsväggen och du kan enkelt hoppa upp på dess rygg och ta de sedelbuntar som väntar ovanför.

13) $100 - I början av Uga Buga-området så ska du se några dinosaurier som springer runt en byggnad. Akta dig för dessa dinosaurier och ta dig till toppen av byggnaden för att få denna sedelbunt.

14) $100 - När du har kläckt dinosaurieungen ur ägget så ska du ta med den till det stora Tyrannosaurus rex-huvudet i rummet bredvid. Gå sedan till grottmänniskorna som bugar och ställ dig på B-plattan. Skjut knappen på väggen som har en uppåtpekande pil på sig. Ta sedan med dig dinosaurieungen upp på den plattform som nu blev tillgänglig och gå ner till B-plattan igen. Skjut nu den andra knappen, som har ett stjärnliknande mönster på sig. Dinosaurieungen kommer nu att bli mosad och Tyrannosaurus rex öppnar sin mun. Ut kommer en karaktär med en stentavla och en sådan har du ju sett förut (se punkt 3 ovan). Hoppa upp på hans stentavla och bli ivägskickad upp på Tyrannosaurus rex-huvudet. Där finns denna sedelbunt.

15) $100 - Efter att du har släppt ut Berri ur hennes bur på diskoteket, så kan du använda antingen den vänstra eller högra tunneln för att komma in i det som tidigare var hennes bur. Där väntar nu en sedelbunt på dig.

16) $100 - Efter att du klarar racet mot de tre grottmänniskorna så får du denna sedelbunt.

17) $100 - Besegra Buga the Knut-bossen, så kommer du att få se sedelbunten när den hoppar bort från dig. Följ efter den ut ur Uga Buga-området så får du den till slut.

18) $400 - Ännu en gång i Windy Valley så ska du hjälpa bidrottningen att hämta tillbaka bikupan från getingarna. Denna gång är det dock något jobbigare än första gången, då du måste skjuta ihjäl en massa getingar innan du kan transportera bikupan, men lyckas du så får du fyra stycken sedelbuntar.

19) $100 - Efter att du har besegrat Count Batula och hittat de tre nycklarna i hans herrgård så måste du ta dig ifrån denna herrgård. Du ska då hoppa upp på tunnan som står vid ingången och rulla ner på den, hela vägen ut ur området. I nästa område ska du rulla ner till vattnet och rulla i detta vatten. Väl där ska du rulla uppströms till den lilla gräsplätt som finns där. Gå igenom tunneln och du kommer då hitta sedelbunten på andra sidan (detta var förmodligen den första sedelbunten du såg i spelet, eftersom du nu är tillbaka i spelets första område, men det är alltså först nu du kan nå denna).

20) $997 690 - I sista rummet i spelet så kommer du att se en massa sedelbuntar som hoppar runt. Börja fånga några av dem och sedan kommer spelet att tonas ner. När det tonas upp igen så har du blivit miljonär.
____________
Totalt $1 000 000

Fusket har betyget 10 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.