Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGuitar Rock Tour

Mobil
Guitar Rock Tour

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
5.3 5.2

Speltest av _j_o_n_a_s_

Inskickad av _j_o_n_a_s_ den 28/12 -10 15:16

Handling / story / vad man gör i spelet
Guitar Rock Tour är ett mobilspel som går ut på att spela gitarr genom att klicka på olika knappar på din mobil. Det finns två olika spelalternativ som man kan välja mellan att spela.

- "Career Mode" -
Career Mode är som ett karriärläge där du spelar låtar för att tjäna pengar. När du spelat i detta läge ett tag kommer du att komma upp i en knivigare svårighetsgrad där du får använda två knappar till då du spelar.

- "Free Mode" -
Free Mode är ett spelläge där du själv får välja svårighetsgrad, vilken karaktär du ska vara och vilken låt du vill spela på.

Vad jag tycker om spelet
Jag själv tycker att spelet kan vara ganska hyfsat att spela på ibland. Man kan ju självklart dock inte jämföra ett mobilspel med till exempel ett datorspel eller liknande, då det är en helt annan spelkänsla.
Jag spelar detta spel då jag har tråkigt och/eller åker länge med bil eller andra resalternativ. Jag kan faktiskt rekommendera det för de som vill ha ett roligt "rese spel".

Betyg till spelet
Grafiken: Jag tycker grafiken är ganska hyfsad för att vara på mobil så jag ger grafiken ett ganska bra betyg.

Spelkänslan: Spelkänslan är inte så bra eftersom du bara trycker på knappar hela tiden. Denna får inte något särskilt bra betyg.

Ljudet: Ljudet är inte så himla bra det heller. Det låter inte särskilt verkligt alls, i varje fall inte enligt mig.

Hållbarheten: Hållbarheten är inte så bra, men man kan spela det då man har långtråkigt eller om man är ute och reser och inte har något bättre för sig för tillfället.

Totalbetyg: 5.3 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 3