Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Legend of Zelda: The Wind Waker

GameCube
The Legend of Zelda: The Wind Waker
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  2 maj 2003
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  929
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9

Speltest av skiva

Inskickad av skiva den 04/07 -07 11:54

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet börjar genom att man ser lilla Link sova uppe på ett torn. Links lillasyster Aryll kommer upp och väcker Link och berättar att det är hans födelsedag. Aryll ger honom en present som är en kikare, som hon sedan ber honom titta i. I kikaren ser Link en jättestor fågel som kommer flygande in mot deras ö med en flicka i händerna. Efter fågeln åker det ett piratskepp som försöker skjuta fågeln med kanoner. Piraterna träffar fågeln och fågeln tappar flickan på toppen av ön, i skogen. Sen ska Link förståss rädda henne, och när han gjort det, så möter dom Aryll som kommer springandes över bron till skogen. Då kommer fågeln oh tar henne. Så där har man spelets handling - Rädda systern och alla andra flickor som blivit kidnappade och döda Ganon.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det här spelet är fantastiskt. Förruton några saker som skulle kunna ändras så skulle det bli perfekt! Som t ex. att man (i allafall jag) blir lite trött på att åka runt i havet hela tiden. Jag tycker att man skulle han kunnat ha lite mer landskap som i Zelda Ocarina of Time, inte så jättemycket vatten. Jag tycker i allafall att dom har gjort det här spelet jättebra, bra prylar, bra story, och att spelet är långt och tar ett tag att klara ut det är ett plus. Mycket spänning och man måste tänka mycket.

Betyg till spelet
--- Grafiken ---
Man kan knappast säga att det är något fel med grafiken, för den är ju underbar med dens tecknade grafik. Jag blir så glad när jag ser den färgglada teckande grafik tillsammans med fina tropiska ställen. Men ibland kan Links händer fötter osv. åka in i väggar som kan vara lite irriterande. Men annars är den toppen! Så en 9:a passar bra in tycker jag.

--- Spelkänslan ---

Spelkänslan är super, dom har satt in vibrationerna i kontrollen på precis dom rätta ställerna så det känns jätteverkligt. Den får en 9:a

--- Ljud ---

Ljudet är det inte heller något större fel på, men ibland är ljudet lågt och sen kan ljudet helt plötsligt jätte högt så man kan bli lite skrämd. Det är bra att man hör när någon ond är nära en, för då börjar det spelas musik. Något som jag tycker är lite töntigt är att när man slåss så låter det lite konstigt, det är svårt att förklara men ni förstår nog när ni får höra det. Så den får en välförtjänt 7:a av mig.

--- Hållbarhet ---

Hållbarheten är absolut värdsklass! Så fort jag har kommit in i spelet så kan jag inte sluta. Jag vill bara spela det hela tiden! Så den får en klar 10:a!

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9