Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inLufia: The Legend Returns

Game Boy
Lufia: The Legend Returns
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  23 oktober 2001
 • Utvecklare
  Neverland
 • Antal ägare
  8
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 9.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 13/03 -06 23:25

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar som en person man kan bestämma vad den ska heta eller så kan man spara dens riktiga namn(Wein eller nåt sånt)Man går runt i olika världar och strider mot monster och bossar, bossarna heter Gades, Amon, Daos, Erim, Guard- Daos och Zalbak. Man samlar också ihop en stor grupp med personer så att det ska gå lättare att besegra monstren. Man köper allså vapen till att döda med.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är ett väldigt bra och roligt spel. Jag tycker att dom som har gjort spelet verkligen har lyckats. Jag tycker att det här spelet också är väldigt spännade .Det enda som är dåligt är att man inte kan spara när man vill. När man vill spara måste man gå ock ställa sig på en viss sak. Så om du ser det här spelet nån stans köp det.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra så jag ger den en tia. Spelkänslan är helt enkelt i VÄRLDSKLASS så jag ger den en tia. Ljudet är också jättebra så jag ger den en tia den med. Hållbarheten är bäst av allt, mitt spel har hållit över åtta år så jag ger den såklart också en tia den med. Allså tycker jag att det här spelet är bäst. Det här spelet får allså ett bra betyg.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10