Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGolden Sun: The Lost Age

Game Boy
Golden Sun: The Lost Age
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  19 september 2003
 • Utvecklare
  Camelot Software Planning
 • Antal ägare
  130
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.9 9.1

Fler fusk

Guide

Inskickat av Vaati_Neko den 08/11 -09 14:25

Har du någonsin varit i Islet Cave? Tja, de flesta går dit för att träna, och det är enligt mig även det bästa stället. Just där finns det en boss som kallas för Sentinel, och har du problem med honom, är det bara att läsa vidare.

SENTINEL
HP: 8,736.
EXP: 10,538.
Coins: 6,144.

Denna boss är fullkomligt immun mot all Psynergy, Break inkluderat. Han själv använder Break som vore han galen, så glöm alla statushöjande magier. Han kastar Guard på sig själv, som helt utesluter ordentlig skada från fysiska attacker. Han återfår även 200 HP varje tur; då återstår endast Summons. Han är svag mot Earth, så släng ut Isaac och Felix!

Karaktärernas Levels och klasser:
Isaac Lvl. 38 Slayer: 8 Venus.
Felix Lvl. 38 Slayer: 8 Venus.
Jenna Lvl. 38 Justice: 8 Mars (Reflux, Flash, Corona).
Mia Lvl. 38 Angel: 8 Mercury.

Om du gör detta rätt, behöver du inte ditt Backup Team. Sentinel har seriösa Psynergy-attacker, som t ex Searing Beam, Destruct Ray och Spark Plasma. Hans Blue Bolt är dock ingenting att dra sig i baken för. Försök att skapa Pure Circlet och Clear Bracelet av Tear Stones till Mia, det höjer starkt Wish Well's kraft. Du måste ha fått Haures Summon i grottan norr om Loho, annars blir jag besviken på dig. Nu till strategin:

Turer 1 och 2:
Isaac kastar anfallande Djinn.
Felix kastar anfallande Djinn.
Jenna kastar Reflux, därefter Flash.
Mia kastar Wish Well.

Jenna's Reflux tar Sentinel's Area Psynergy-fetish till sin fördel, medan Flash låter Mia hänga med i helandet under andra turen. Efter två Guards, kommer Isaac och Felix inte kunna ta så mycket skada med sina Djinn, men det är dina Summons som kommer vinna striden åt dig!

Tur 3 (och alla följande turer):
Isaac frammanar Haures, därefter kastar Djinn för en Level 4 Summon.
Felix kastar Djinn för en Level 4 Summon.
Jenna kastar Cool Aura.
Mia kastar Wish Well.

Efter Haures, fokusera då på att få fram Judgment. Du kommer inte behålla den boost du vanligtvis får till din Elemental Power på grund av Break, så det spelar ingen roll vem av Isaac och Felix som utför frammaningen. Hans Armor Crush kommer med all säkerhet lämna ditt försvar i spillror, så att kasta Corona och Flash kan visa sig vara användbart, och du kan försöka få in en annan Haures också. Låt inte varken Isaac eller Felix återgå till Knight Class, för då förlorar de sin Revive Psynergy.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.