Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGolden Sun: The Lost Age

Game Boy
Golden Sun: The Lost Age
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  19 september 2003
 • Utvecklare
  Camelot Software Planning
 • Antal ägare
  130
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.9 9.1

Fler fusk

Guide

Inskickat av Vaati_Neko den 05/11 -09 19:47

Det är dags för en guide om den svåraste bossen i hela spelet, nämligen Dullahan. Oroa dig inte, han är en boss utanför handlingen, så det är inte ett måste att besegra honom.

DULLAHAN

HP: 16,000.
EXP: 15,600.
Coins: 6,775.

Vid slutet av varje tur kommer Dullahan att återfå 200 HP och 30 PP. Han anfaller tre gånger varje runda med ganska förfärande attacker. Hans Formida Sage orsakar oftast one-hit KO's, men faktiskt tar den tre gånger mer än skadan som orsakas av en vanlig, fysisk attack, som även den kan ta en hel del om man är i låg Level. Han är kapabel till att använda Charon, den mäktiga 10-Djinn Earth-baserade Summon som omedelbart kan döda flera karaktärer. Han har även möjligheten att använda Djinn Storm, som försätter alla Djinn (för gruppen som är ute) i Recovery, som alltså fullkomligt förstör alla fantastiska Class Setups och sular ner dina Stats.

Han har ingen Guard Aura Ability, så du kan enkelt ta dig in med alla Djinn på Standby och släppa ut alla dina tillgängliga Summons för att förgöra honom (inte speciellt svårt). Ett annat alternativ är att besegra honom utan Summons. Den tidigare är mycket enklare men givetvis mycket mer riskabelt, den senare svårare men givande på det sättet att du kan springa runt och säga "Jag slog Dullahan utan Summons! Muahahah!". ... Eller tja, kanske inte på det viset, men du begriper. Om du ens läser detta, vet du förmodligen att du för att komma till Dullahan behöver alla 72 Djinn i spelet, och du behöver teleportera dig in i Anemos Inner Sanctum från Contigo.

Besegra honom för att få Iris, en 13-Djinn Fire-baserad ultimat-Summon. Den tar massivt i skada och helar samt återuppväcker fullkomligt alla åtta i gruppen. Det finns inget bättre sätt att säga "DÖ!" på än att lobba dina fiender in i solen.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.