Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inghostbusters

ghostbusters

Offline

En 28 år gammal kille från Västernorrland, Kramfors Kommun
69XPMedlem sedan 27/04 2008, kl 11:40 Senaste besök 10/06 2010, kl 11:57Presentation

Svamp-Bob Fyrkant 
Svamp-Bob Fyrkant (på originalspråk: SpongeBob SquarePants), seriens titelfigur, är en tvättsvamp och seriens huvudperson som bor i en ananas på havets botten. Han är naiv, men långt ifrån dum, och hans motto är ”Jag är redo! Jag är redo! Jag är redo!” Han är en gul tvättsvamp med stora blå ögon, stora framtänder, fräknar, hål överallt, fyrkantiga byxor med inbyggd slips, bälte och skjorta, samt blanka svarta skor; han är en fyrkantig huvudfoting.

Svamp-Bob arbetar som grillkock på restaurangen Krångliga krabban, där han steker och serverar krabb-burgare, en burgare med hemligt recept. Krabburgaren är mycket populär. Som husdjur har Svamp-Bob en snigel, Gary, som har samma storlek och beteende som en katt. Han är nog också den smartaste karaktären i hela serien, trots att han är ett husdjur.

Svamp-Bobs största hobby är att fiska maneter. Maneterna fångas med håv på det stora Manetfältet och mjölkas på manetmarmelad, varefter de släpps fria. De har samma beteende som bin, då de bor i bikupor, surrar, och anfaller i flock. Skillnaden är att de är större än bin och bränns i stället för att stickas. I Svamp-Bobs undervattensvärld är manetfiske en stor sport som har massor med klubbar och anhängare

Bäst just nu

På PC
Dragon age origins
På Wii
The simpsons game
På TV
Simpsons
På Film
Monty Phyton
På Nätet
youtube
I Stereon
paradiase city¨
Bok
shoolen

Information

Riktigt namn
Carl Edholm
Rockstar Social Club
-
Medlem sedan
27/04 2008, kl 11:40
Steam
-
Senast inloggad
10/06 2010, kl 11:57
Hemsida
-
Antal inloggningar
80
Origin
-
Xbox Live
-
Skype
-
Playstation Network
-
Nintendo Network ID
-