Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe_new_cake

The_new_cake

Offline

En 31 år gammal kille från Jönköping, Värnamo Kommun
6336XPMedlem sedan 09/11 2010, kl 18:47 Senaste besök 10/07 2016, kl 23:33Presentation

FIQ påstår att denna text är fet. Det är den inte.

Har du frågor om varför ditt fusk eller recension inte blev godkänt? Skicka ett meddelande där du bifogar fusket. Har du andra frågor som berör något om det administrativa? Fråga mig också! Om jag inte kan ta hand om det så hjälper jag dig gärna med vart du kan vända dig. Du kan fråga mig om i princip allt.


   • The new cake - Be yourself; everyone else is already taken.

Jag blev medlem första gången under 2004 med min användare kakan. Den användaren försvann snabbt och ersattes av The_old_cake och blev slutligen The_new_cake. Jag har under årens gång varit hjälpmoderator och moderator i olika perioder, och är just nu spelmoderator. Jag har under min tid spelat en väldig massa TV-spel, allt från SNES till Xbox 360 och det mesta däremellan. Jag har mest fastnat för Nintendos konsoler, och äger i nuvarande generation ett Wii.   • Fuska.nu - Leadership is the capacity to translate vision into reality.

Fuska.nu ägs av Fl-Net men drivs av Fuska.nus administration, som består av personer som väljer att arbeta på sidan helt frivilligt och gratis. Dessa är i sin tur uppdelade i olika kategorier för att ta hand om olika delar av sidan. Det finns de som tar hand om forumet, och de som tar hand om spelsektionen.

Varje kategori har ett överhuvud, en ledare, en som bestämmer för sin kategori och som har huvudansvaret. Utöver det finns det även en administratör, som gör alla förändringar på sidan (ny design, ny version, nya funktioner och liknande). Om du har något problem på sajten är det någon av följande du ska vända dig till.

Administratör: FIQ

Forumledare: GoldenMew
Forummoderatorer: Fix_d, Forsa, Frisko, ReservoirDog

Spelledare: Forsa
Spelmoderatorer: DarknessSky, Frisko, Goten_ssj3, Knewt, ReservoirDog, The_new_cake   • Information - The purpose of collecting so much information can only be power.

Det finns mycket man ska tänka på när man skickar in en recension eller ett fusk. Därför tänkte jag gå igenom lite från motsatta sidan, och berätta vad jag kollar på när jag rättar fusk och recensioner. Vet du hur jag kontrollerar så vet du säkert också hur du själv kan förbättra det du skickar in. Till att börja med vill jag nämna att jag tror aldrig det har skickats in ett fusk eller recension där jag inte behövt ändra något.

Spel
Det första jag gör när jag rättar ett spel, är att kontrollera spelnamnet. Detta gör jag genom att söka efter spelet på diverse olika spelsidor, däribland GameFAQs och IGN.com. När det är bekräftat att spelet faktiskt existerar, så kollar jag om det finns på Fuska.nu.

Detta görs via en sökning, först på spelets fullständiga namn och sedan på delar av spelets namn (exempel: Metroid Prime istället för Metroid Prime: Other M). Detta för att vara helt säker på att spelet inte finns på Fuska.nu.

När det är färdigt så letar jag upp information till spelet, därför nu är jag helt säker på att spelet kommer godkännas. Jag tar fram information framförallt via GameFAQs, Ginza, Google och Wikipedia. Ibland kan även andra källor behöva användas.

Spelbilden är bland det svårare, där kan man ibland behöva leta innan man hittat den svenska bilden (eller åtminstone den europeiska). Sedan godkänns spelet och det läggs upp på Fuska.nu.

Fusk
Information kommer snart...

Recensioner
Information kommer snart...   • Fuska+ - It takes half your life before you discover life is a do-it-yourself project.

Fuska+ är ett tillägg till Google Chrome som förändrar Fuska.nu till det bättre. Det går bland annat att välja bland olika teman skapade av mig själv och DarknessSky, få funktioner som bland annat fäller ihop citat-boxar och annat smått och gott. Du slipper dessutom all reklam som finns på sidan.

Fuska+ genomgår håller just nu på att förnyas på exakt alla fronter, och kommer få nya funktioner och förbättrade teman samtidigt som tillägget i sig kommer ladda bra mycket snabbare. Information om uppdateringen kommer vid senare tillfälle.

Du kan däremot ladda ner Fuska+ nu!


Följande lista innehåller problem och mindre fel som finns på Fuska.nu. Det är inga buggar och kan inte på något sätt skada medlemmar, utan snarare små missar som har gjorts i utvecklingen av Fuska.nu. Dessa små missar gör att saker kan se konstiga ut eller inte fungera riktigt.

• Koden [l][/l] gör ingenting
Detta gäller presentationskoder. Tanken är att textstorleken ska vara något större, men det blir ingen skillnad.

• Spelbilder på startsidan
Trycker man på en spelbild på startsidan så kommer inte den att synas som vanligt, utan hamnar längst ner på ett mycket konstigt sätt. Lös på samma sätt som vanliga spelprofiler.

• Spelbilder på konsolsidor
Trycker man på en spelbild på en konsolsida så länkas man till bilden. Det vore bra mycket smartare om man istället länkades till spelet ifråga.

• Moderatorloggen saknar klubbadministrationsmenyn
Borde inte vara svårare än att sätta in den vanliga klubbadministrationsmenyn på moderatorloggen också. Samt ta bort "Tillbaka"-knappen.

• Anmälda inlägg i klubbar
Sidan för anmälda inlägg i klubbar saknar alternativen "Byt huvudansvarig" och "Redigera klubbforum" i administrationsmenyn.

• Detaljerad spelsökning
När man söker efter spel så är det ingen skillnad mellan "detaljerad" och "enkel" visning trots att alternativen finns.

• Bakgrund till underrubriker
Vanligtvis har underrubriker en blå bakgrund (se underrubriken "Presentation" på medlemspresentationer). Den saknas på flertalet klubbsidor, däribland presentationen och flera administrationssidor för klubbar. Det saknas även på spelsök, sök medlem, medlemstoppar och redigera profil vid ens system spel.

• Bakgrund till rubriker
Vanligtvis har rubriker en blå bakgrund (se rubrikern "Fuska med Fuska.nu" på startsidan). Denna saknas på speltestguiden, anmäl fusk och recension och tipsa en kompis (om fusk och recensioner).

• Lista system och spel
Ska man lista ens spel och system så blir något konstigt och ingenting ur listan går att tyda. Orsaken är okänd, men det verkar som de spel man äger listas i bakgrunden till de som är tillgängliga.

Problem som har blivit fixade:

• Redigera klubbinlägg
• Senaste inlägg i klubbforum
• Fixa en klubbadministration
• Skapa ny tråd i klubbforum
• Färgväljare på presentationen
• Lägga till ett spel i spelsamling
• Gör det enklare att kopiera sin ref-länk.
• Ta bort Fuska-nu från medlemstoppen
• Länk till regler
• Fuska+ fungerar inte
• Citerade inlägg
• Forumsinställningar

Bäst just nu

På PC
Portal 2
På Wii
Skyward Sword
På GameCube
Pikmin 2
På TV
Eureka
På Nätet
Fuska.nu
Bok
1984

Information

Riktigt namn
-
Rockstar Social Club
-
Medlem sedan
09/11 2010, kl 18:47
Steam
-
Senast inloggad
10/07 2016, kl 23:33
Hemsida
-
Antal inloggningar
5558
Origin
-
Xbox Live
-
Skype
-
Playstation Network
-
Nintendo Network ID
7909869249039079