Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThE_DoOm

ThE_DoOm

Offline

En 32 år gammal kille från Skåne, Staffanstorp Kommun
569XPMedlem sedan 08/11 2004, kl 17:36 Senaste besök 01/02 2008, kl 15:05Presentation

Wzzzup?

Who´s back? Ill tell you who´s back! I AM!  Efter att ha varit borta drygt 2 och ett halvt år så e jag tillbaka! Det E Najs. Nåja, mycket har inte förändrats förutom en ny dator! ^^ Jag är fortfarande bannad frpn dem flesta spelbutiker i skåne, p.g.a. mitt ständiga dreglande över alla dessa ny spel som kostar så mycket pengar. =( Men med ett ökande studiebidrag och en del småjobb ska jag försöka ändra den trenden. Och Nej, jag har ingen 360 tyverr, även om jag har spelat det en del hos kompisar! =P Tack så mycket!360, Det E Najs!

Spelfronten: En ny spalt!
Tallyho! på min lilla spelfront händer det en del! efter ett lan har jag "lånat" en massa spel av en kompis, (eftersom hans spel e nedladdade så gör det ju inte så mycket) så finner jag mig plötsligt i en översjö av roliga spel som jag kan lägga ner min dyrbara tid på. Bland dessa finns: World in Conflict, F.E.A.R. Combat, CoD 2, Swat 4 och lite annat smått och gott.. Förutom dessa "lånade" spel har jag en del strategispel som jag lägger ner mycket tid på, bla: M2:TW, M2:TW-Kingdoms, AoE3 och The Settlers-Rise of an empire. Halo 3 e ett jävligt bra spel, och snart kommer Assassins Creed ut.... så jävla synd att jag inte har en 360 =(

Halo 3 = Ett av dem bästa spelen genom tiderna.

Assassins Creed, jag längtar efter att få lönnmörda, hoppa och allmänt vara elak mot alla som beslutar att komma i min väg.Recensioner:
Kommer Snart!                

Bäst just nu

På PC
World in Conflict
På Playstation
Ööh.... Ps->fönstret
På Xbox
Halo 2
På TV
Simpsons
På Bio
Arn
På Film
Pirates of the Carib
På Nätet
Fuska.nu
I Stereon
Hårdrock is the shit
Bok
Den Äldste

Information

Riktigt namn
-
Rockstar Social Club
-
Medlem sedan
08/11 2004, kl 17:36
Steam
-
Senast inloggad
01/02 2008, kl 15:05
Hemsida
-
Antal inloggningar
127
Origin
-
Xbox Live
-
Skype
-
Playstation Network
-
Nintendo Network ID
-