Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Kyle_Katarn_

Kyle_Katarn_

Offline

En 30 år gammal kille från Annat, Annat Kommun, Ankeborg
121XPMedlem sedan 13/06 2005, kl 19:45 Senaste besök 10/12 2006, kl 19:12



Presentation

Hejsan! Jag är en datanörd som älskar Sagan Om Ringen, Halo och Star Wars... :) Jag gillar att sitta framför datan, vara med polare och självklart älskar jag att spela HOCKEY!! Det finns ingen annan sport som slår hockey.. :D

IRL

Förnamn: Jonathan
Efternamn: -Hemligt-
Kön: Kille
Världsdel: Europa
Land: Sverige
Landskap: Lappland
Stad: -Hemligt-
Telefonnummer: -Hemligt-
Favoritkonsoll: Xbox
Intresse: Kompisar, Xboxen och Pc:n
Favoritklubb: Fuskarna
Favoritfilm: Sagan om Ringen
Favoritspel: Halo 2 (Xbox)
Favoritmat: Kebab
Idol: Master Chief
Favoritfärg: Svart
Fuska.nu skin just nu: Darkness
Egen Klubb: Nej
                                               
Fråga gärna mig om ni vill ha fusk till något spel för att jag hittar.. Jag kan sitta i timmar och leta efter fusk.

Bästa kompis på Fuska.nu - Micke_M och Stossan

Låter detta som precis din polare??
Bra, bli då polare med mig så kan vi prata..

Halos Historia:

Året är 2552. I hundratals år har människorna skickat ut allt mer avancerade rymdskepp för att utforska och kolonisera vår galax. Människorna tar sig allt djupare in i rymden och kommer i kontakt med intelligenta, men aggressiva, livsformer i besittning av ytterst avancerad teknik. När denna gemensamma armé av utomjordiska släkten förintar jordens yttersta koloni inser människorna att ett krig har börjat. Alliansen av utomjordingar av olika arter, känd som Covenant, delar en gemensam tro på en gudomlig civilisation som för länge sedan försvann och som kallas "Forerunners". Covenant tror att det är gudarnas vilja att tillintetgöra människorna och att alliansen är deras instrument, och i mer än 30 år har Covenant utplånat mänskliga kolonier. Människorna är numerärt och militärt underlägsna och är nära att utplånas, och Covenants arméer kommer allt närmare jorden.

För att bekämpa utomjordingarna och deras kraftfulla vapen godkänner jordens regering att man använder cybernetiska supersoldater från projektet SPARTAN-II. Dessa beväpnade krigare är mycket mer varaktiga och farliga än vanliga mänskliga soldater, och programmet visar lovande tecken på framgång. Covenant har mött SPARTAN-II-soldater flera gånger tidigare och i en brutal kamp lyckades de förinta största delen av Spartanstyrkorna på den militära planeten Reach. Men en SPARTAN-II-soldat överlevde. SPARTAN 117, även känd som Master Chief, flydde och nu när Covenant är nära att anfalla själva jorden är det upp till honom och soldaterna på rymdskeppet Pillar of Autumn att sätta stopp för deras angrepp.

Kampen för att rädda jorden äger rum i utkanten av galaxen på en mystisk artificiell ring som är 10 000 kilometer i diameter, med jordens normala tyngdkraft och en atmosfär som går att andas. Syftet med denna "halo” är ett mysterium, men den skyddas av Covenant med en sällan skådad brutalitet. Master Chief kämpar mot fienden till fots och bakom ratten på kraftfulla fordon (stridsvagnar, Warthogs och de utomjordiska rymdskeppen Ghosts och Banshees), och han tar sig allt djupare in i hjärtat av mysteriet. Master Chief gör allt för att sätta stopp för Covenants framryckningar mot jorden och upptäcka det verkliga syftet med ringen. Han får hjälp av sin AI-följeslagare Cortana, som förser honom med värdefulla underrättelser och hjälper honom att navigera genom okänd terräng.

Precis när Master Chief har besegrat Covenants mäktigaste trupper trots omöjliga odds dyker ett nytt hot upp – något så fasansfullt att till och med Covenant fruktar det. Master Chief har nu två utomjordiska faror att kämpa mot. Var och en är fast besluten att förgöra den andra – och Master Chief också, om han är i vägen. Av en slump eller avsiktligt har ringen dragit samman de stridande grupperna och nyckeln till den farliga situationen ligger djupt inne i Halo. Med Cortanas hjälp, uppbackning från de mänskliga marinsoldaterna och en arsenal med kraftfulla ballistiska vapen och plasmavapen måste Master Chief avslöja meningen med halon, stoppa Covenants styrkor och ta sig tillbaka till jorden.


Battlefield® är bara såå inne.. Jag bara längtar tills jag får det.. Det är nåt fel på dom demon jag installerar så kan någon ge mig ett demo som funkar.

Skriv till mig eller i gästboken om
BF 2 om du gillar det lika mycket som mig..



                          Mitt motto:
      Lev Livet



Roligt att ni tittade förbi och kom gärna tillbaka för det kan hända att jag har ändrat lite.

Copyright Forever By Kyle_Katarn_


Bäst just nu

På PC
Star wars & LoTR
På Playstation
Inget för tillfället
På Xbox
Halo 2
På Nintendo 64
Inget
På GameCube
Tredje Tidsåldern
På TV
Simpson
På Bio
Vet ej
På Film
Sagan om Ringen
På Nätet
Fuska.nu
I Stereon
Green Day & Slipknot
Bok
Sagan om Ringen

Information

Riktigt namn
Jonathan
Rockstar Social Club
-
Medlem sedan
13/06 2005, kl 19:45
Steam
-
Senast inloggad
10/12 2006, kl 19:12
Antal inloggningar
68
Origin
-
Xbox Live
Ska göra en snart
Skype
-
Playstation Network
-
Nintendo Network ID
-