Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inKlubbild

Halo_Club_2004 - 72 medlemmar

 • Typ
  Spelklubb
 • Klubben startad
  07 okt 2004
 • Huvudansvarig
  mave
 • Giltig till
  19 jan 2038
 • Slogan
  "The Joy of Halo"
Presentation

Senaste nytt!
Halo 3 har släppts och de säger att de ska göra en långfilm på Halo, vi längtar tills den släpps. Presentationen uppdateras efterhand som vi har tid och tack för att ni har varit medlemmar såhär länge...
---------->Välkommen till Halo_Club_2004<----------                           
Nyheter


Halo 3 släpps
Eftersom Halo 3 bara går att spela på Xbox 360 så har det sålts en himla massor av Xbox 360's. Innan Halo 3 släpptes så var Xbox 360 inte så populärt men sen när det släpptes och till och med innan det släpptes så var Xbox 360 slut i varenda butik, men Microsoft kämpar för att göra nya exemplar av Xbox 360 hela tiden eftersom allt fler spelare köper Halo 3.

Halo 3 finns i olika exemplar. Legendary Pack, vanligt metallfodral och i vanlig plastförpackning. Legendary Pack är det mest avancerade exemplaret. Man får en hjälm som man sätter över fodralet. Hjälmen går dock inte att trä på huvudet. Legendary Pack går på cirka 1200SEK (Svenska Kronor). Men vi tror inte att det finns några Legendary exemplar kvar eftersom det var ett begränsat utbud på sånna.
(Skrivet av Mave)

                       
En miljon förbokningar av Halo 3 i USA
2007-08-09 21:09
Att Bungies förstapersonskjutare kommer bli en Halo 3 är det nog ingen som tvivlar på, men att det skulle vara det redan innan det släpps är mer anmärkningsvärt. Redan nu har nämligen mer än en miljon personer förbokat spelet och det bara i USA, vilket uppenbarligen är första gången någonsin.As the countdown continues for the entertainment event of the year — the launch of “Halo® 3” — the video game continues to set records and establish new precedents for an entertainment launch. Today, Microsoft Corp. announced that preorders in North America for the exclusive Xbox 360™ title have exceeded the 1 million milestone. In addition, Microsoft unveiled the first exciting details of upcoming promotions from leading consumer brands, including Mountain Dew, 7-Eleven, Pontiac, Comcast and Burger King Corp.

In a strategy utilized in other big entertainment launches, retailers around the world have begun taking preorders, enabling consumers to order one of the three versions of “Halo 3”: Standard Edition, Limited Edition and the ultra-collectible Legendary Edition. In fact, demand has been so strong for the Legendary Edition of the game that it is expected to be sold out by the time the game launches on Sept. 25. Retailers have also noted that the presales for “Halo 3” are the fastest in video game history.


Halo3 kommer ut 2007-09-26.

                                 
Den episka sagan fortsätter med Halo 3, den enormt efterlängtade uppföljaren l den otroligt framgångsrika och kritikerrosade Halo-serien. I det tredje kapitlet av Halo-trilogin återvänder Master Chief för att avsluta kampen och föra den episka konflikten mellan Covenant, Flood och hela mänskligheten mot ett dramatiskt slut.

Halo 3 är det tredje avsnittet i Halo-trilogin, en internationellt prisbelönt actionserie som växte till ett världsomspännande fenomen: spelet har sålts i över 14,5 miljoner exemplar världen över och över 650 miljoner timmar har spelats l flerspelarläge på Xbox Live. Serien har dessutom gett upphov till actionfigurer, böcker, en tecknad serie, en kommande film och mycket mer.


Features:
• Fördelarna med nästal generation: Halo 3 utnyttjar kraften i Xbox 360 maximalt och tar det som har gjort Halo-serien till vad den är ännu längre, genom att lägga till ännu fler förbättringar, både tekniskt och spelmässigt sett.
• Designutveckling: Nästa generations HD-grafik, förbättrad AI, en avancerad motor för ljussättning i realtid ochl nya vapen, karaktärer och utmaningar är bara några få exempel pål hur designen och tekniken har utvecklats i Halo 3.
• Oöverträffade upplevelser: Förbättringarna ger självklart spelarna en oöverträffad spelupplevelse och på så sätt också en ännu mer fängslande och spännande handling.
• Flerspelarläge online: Haloj 3 är dessutom jutvecklat med Xbox Live på Xbox 360 i tankarna och baseras på det unika flerspelarläget och de innovativa onlinefunktionerna i Halo® 2.
           

                 
Halo Filmen

 

                         
Vi vet inte så mycket om filmen för tillfället men håller er uppdaterade när det kommer fler nyheter. Vi vet i alla fall att den kommer släppas sommaren 2008. Filmen regisseras av Neill Blomkamp och produceras av Peter Jackson.
(Skrivet av renno)

Peter Jackson är tidigare känd för att regisserat filmen Sagan om ringen medans Neill Blomkamp är en 3D-animatör i filmen Dark Angel.
(Skrivet av Mave)[center]
Välkommen! Halo_Club_2004 är klubben för alla Halo-spelare, detta är klubb nr 279.

Jag Mave och renno gör allt vad vi kan för att få er att trivas.

Har du några frågor, tips eller något du vill berätta?
Skicka ett meddelande till Mave så svarar jag så fort jag ser meddelandet :)

Jag vill också säga att ni som hoppade ur klubben när gitlighetstiden var ute kan hoppa in igen x) för nu kommer klubben finnas uppe igen :)

OBS! Att vara medlem / bli medlem i klubben är helt GRATIS! Men ni kan ju om ni vill passa på att donna en liten slant.

-
Ha det bra i Fuska.nu's populäraste Halo klubb!
Det är inte antalet medlemmar som räknas ;)
-

[/center]

   


Medlemmarna är:

Tobbe_mannen
Fuskaren2004
Shadow_link9
Sabermarcus
kimhellstrom
Pruttmannen
hundisen_92
halo3master
Consoleking
supersvante
Intel_Inside
Shadow_SSJ
Lord_rambo
tehrollspel6
HARRY_333
Wangeman
Xboxplayer
Henric_100
Bajaren_08
bad_boy92
Jultomtehn
Whiteteeth
Gurkan_94
Haloplayer
CS_Master
Black_bird
Lovekillen
Revan007
K_Maya_8
kajnygren
Kingofratz
Skywalker
Nightnash
King_joey
SpartanII
Mini_Aran
Jens9393
callecutta
johan_94
DX3_DS4
mattnick
pappa90
HaloKing
Simmick
Darklord
Raxinda
Zuper13
Haloboy
Rasmus
Tozereg
dinoseb
TOTALT
Ckalle_
Sedinja
Andy52
darwin2
Team8
potatis
Qurant
maziar
Zeboxi
Lucasa
Rydiso
Luckys
Renno
Dobby
Gawell
Ckalle
Logan
po_89
Jakals
Finixs
Tixer
Abdul
zizzar
MEW1
MR_X
Snoel
Micky
Mack
Tixer
FEHA
yeha
Trico
Maiz
Nam
halo
Krej
HTF
Gin
lau

(OBS! Antalet medlemmar har sjunkit, det kan finnas medlemmar i listan som inte längre är medlemmar i klubben!)


SUPPORT:
------------
Om ni fattas på listan eller om det är något annat fel så maila Mave
Nyheter och donneringar:


Ett stort tack till:
Användare: renno har betalat så att klubben har en längre giltligshetstid till 2005-02-08!Ett stort tack till:
Användare: renno som har gjort reklam för klubben i mixen!


Ett stort tack till:
Användare: zaid_zaid som hjälpte klubben med ideér!


Ett stort grattis till:
Användare: zaid_zaid som har blivigt moderator i 1 vecka!


Ett stort tack till:
Användare: renno som betalade klubben med en månads länge gitlighetstid (Detta hände den 3-aug-2007)Vår officiella sponsor är:

Användare: renno!
(Ett stort tack till denna användare och moderator!)


Tack för att du besökte Halo_Club_2004's Presentation, hoppas du är medlem eller tänker trycka på bli medlem's knappen innan du sticker för annars missar du något roligt ;)


Copyright © Användare: Mave


Donnera gärna min andra klubbar:
Cheaters_4_ever
Players_4_ever
Där är det också ett gratis medlemskap och inga donneringar krävs, men nu kanske ni skulle kunnat lägga ner en slant till klubben...