Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inKlubb bild

Dragonoid_Legacy - 14 medlemmar

 • Typ
  Vad-som-helst-klubb
 • Klubben startad
  11 maj 2010
 • Huvudansvarig
  wallshadow
 • Giltig till
  19 jan 2038
 • Slogan
  "Säsong 3: "
Presentation

Hej!
Vad roligt att du har klickat dig hit! Detta är en textbaserad rollspelsklubb. Den här klubben har alltså inga fusk, och diskuterar inget speciellt spel, utan är en klubb där man skriver en berättelse tillsammans; Ett inlägg i taget.

DET ÄR INTE SÅ KLURIGT SOM DET LÅTER

Precis nedanför detta kan du läsa om klubbens "story" alltså världen man skriver i. De få regler som finns, karaktärer du kan skapa och möjligheten att läsa det andra medlemmar skrivit i forumen, visas så fort du ansökt om medlemskap.
Ge det en chans! Du kanske älskar det? Vi är ett gäng som har hållit på i 6 år, och vi letar efter nytt blod!
Skicka mig ett meddelande om du är intresserad, så introducerar jag dig bättre till klubben.
Annars, Ha det bra och tack för titten./Wallshadow.
StoryDet fanns en tid när drakar härskade över jorden. Enorma bevingade monster som kunde spotta eld eller spruta syra. Men efter århundraden av komplett herravälde började de strida sinsemellan, och långsamt började draksläktet att dö ut och andra släkten växte till sig.
Människor, alver och dvärgar var de första att resa sig ur stoftet, och med samlade styrkor lyckades de besegra drakarna och gripa kontrollen över jorden. De drakar som överlevde gavs ett val. Att sluta fred med alverna, människorna och dvärgarna eller förvisas. De flesta accepterade denna union, och de som inte gjorde det försvann och glömdes bort.

Idag, tusen år senare, lever drakryttare bland oss som en påminnelse om den pakten. Ryttare från alla tre släktena, som rider på sina praktfulla drakar och håller stånd mot häxmästare, troll och alla andra utomstående hot.Samtidigt knakar relationerna mellan människor, alver och dvärga. För en tid sedan började dessutom okända drakar anfalla städer samtliga riken. Några av dem var beridna, andra inte. Alla skyller på varandra, och man rustar för krig.

Vem är att lita på? Vem har anfallit vem, och vem kommer att gå i krig?

Moddar

Huvudmoderator:Wallshadow
Hanterar ordningsfrågor och ansvarar för klubbens "sesonger" och eventuella reboots.

Vicemodde:Magicfairy
Tar emot frågor och ansökningar till klubben om huvudmodde inte är tillgänglig.