Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inForumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.Stänga ner fuska.nu?

Svara
07/04 -14 14:55 fuskiskillen

fuskiskillen

1920 XP 348 inlägg

Ja, varför gör ingen det, forumet är så extremt inaktivt? Tycker att det borde kosta mer att hosta sidan än vad man får in på ads?..:/

07/04 -14 17:16 ninen2001

ninen2001

4961 XP 1517 inlägg

mMM

Fucking weebs...

08/04 -14 16:41 MartinMilk

MartinMilk Forummoderator

17341 XP 1621 inlägg

Det kommer förmodligen fortfarande en del The sims älskande små brudar som letar fusk. Det ger förmodligen lite pengar. Sen är det FL Net såvitt jag vet som bestämmer ifall sidan ska stängas ner eller inte.

Personligen tycker jag att nya Admin har gjort ett uruselt jobb med sidan och gjort väldigt lite för att försöka liva upp sidan.

Wii U PS4 XBone PC

08/04 -14 16:50 Daxter_SSJ4

Daxter_SSJ4

8246 XP 1889 inlägg

Vart skulle man annars kunna lära sig hur man kopplar TV till dator?

08/04 -14 18:25 The_new_cake

The_new_cake

6336 XP 1407 inlägg

Vad jag vet finns det inte några planer på att lägga ner sidan inom den närmsta tiden. Det finns en del projekt för att förbättra sidan som pågår just nu, inom spelsektionen kollar vi bland annat på recensionssystemet och spelnyheterna. Kan inte säga mycket mer än att vi är något efter tidsplanen för dessa projekt, men förhoppningsvis kommer saker hända snart.

Vi är givetvis öppna för förslag på förbättringar, stort som smått!

10/04 -14 13:39 wtfwjd

wtfwjd

4268 XP 1100 inlägg

Håller med, men de flesta är ju för unga för att regga sig på flashback. Utan dem hade det nog inte varit någon aktivitet här alls.

10/04 -14 17:57 MartinMilk

MartinMilk Forummoderator

17341 XP 1621 inlägg

The_new_cake skrev:


Vi är givetvis öppna för förslag på förbättringar, stort som smått!

Som om det spelar någon roll, ni bryr er ändå inte om våra förslag och kommer med ursäkter som att ''det tar på servern'' lol

Wii U PS4 XBone PC

10/04 -14 22:16 The_new_cake

The_new_cake

6336 XP 1407 inlägg

MartinMilk: Vad jag vet har aldrig FIQ, nuvarande utvecklare av Fuska.nu, sagt nej till något förslag för att servern inte skulle klara av det. Vi håller som sagt just nu på att försöka förbättra och göra lite förändringar på sidan, bland annat recensionssystemet som jag nämnt. Kan berätta lite om hur vi tänkt i recensionssystemet, och det kan jag göra med en bild som använts internt hos spelmoderatorerna.

Klicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlek

Tanken är att ta bort systemet med tre rutor - men fortfarande tillåta rubriker. För de som har svårare att komma på vad man bör skriva kommer fortfarande en ledtext och förslag på rubriker att finnas. Bland betygen har vi också diskuterat om att ändra på flera saker, bland annat ville vi att helhetsbetyget skulle kunna sättas av medlemmen själv och införa betyg för svårighetsgraden.

Som sagt är detta en bild över hur det kan komma att se ut, men slutresultatet kan lika väl komma att ändras. Finns det förslag på fler förändringar, när det gäller recensioner eller annat på sidan, så lyssnar vi mer än gärna!


Senast redigerat 11/04 -14 07:01
10/04 -14 23:14 Daxter_SSJ4

Daxter_SSJ4

8246 XP 1889 inlägg

Ser definitivt bättre ut än förra, men pls ta bort checkboxarna vid reglerna.

14/04 -14 00:21 MartinMilk

MartinMilk Forummoderator

17341 XP 1621 inlägg

Kakan, varför tänker ni som om det fortfarande var 2005? Fuska.nu behöver ett helt nytt upplägg och mening. Sidan kan inte handla om fusk längre för att det ska vara ett hållbart community. Visst sidan kanske lever idag på att 9åriga the sims 2 fusk letande flickor besöker sidan varje dag men för att få forum klubbar och medlemmar att bli aktiva så måste ni verkligen ta och förnya ert sätt att tänka.

Vad jag menar är till exempel att på startsidan ha en mer proffsig look gällande nyheter och faktiskt ha personer som har i uppgift att aktivt rapportera om nyheter inom spelvärlden. Varför inte snegla lite åt Gamereactors håll? Och kom inte med att ni inte har tid för då kanske det är dags att byta ut vissa av moderatorerna? Bara en tanke.

Slopa onödiga funktioner som gästbok och chatt då dessa bara tar upp onödig plats och används ytterst sällan. Få sidan att vara mer lättillgänglig helt enkelt. Förnya systemet med hur man designar presentationer. Alla dessa linjer hit och dit får nya medlemmar att endast bli förvirrade och ointresserade. Varför inte bara ha simpla verktyg för boxar/bilder.

Byt namn på klubbar till grupper och gör dem gratis och få det lättare att få folk att få in medlemmar. Det ska vara kul att starta en klubb på fuska.nu och inte en ständig kamp.

Inför ett ''rank system'' så att medlemmar som är aktiva på sidan har roliga mål att gå efter. Vad jag menar med rank är till exempel ett litet namn som står under medlemmens användarnamn. Så te.x om man är ny så kanske det står något i stil med ''Nybörjare'' Och någon som är väldigt aktiv har någonting annat som symboliserar medlemmens aktivitet.

Wii U PS4 XBone PC

14/04 -14 11:20 fuskiskillen

fuskiskillen

1920 XP 348 inlägg

Det går i en ond cirkel, vem orkar vara aktiv på ett inaktivt forum?

14/04 -14 14:55 MartinMilk

MartinMilk Forummoderator

17341 XP 1621 inlägg

fuskiskillen skrev:
Det går i en ond cirkel, vem orkar vara aktiv på ett inaktivt forum?

De som håller i fuska.nu, moderatorer och liknande kanske bör ha som uppgift att skriva i forumet mer eller mindre varje dag. Det skulle ju klart hetta upp det hela lite iaf. Och om det är någon som tycker att det är för jobbigt så kan hen som jag sa tidigare bli utbytt.

Wii U PS4 XBone PC

15/04 -14 12:38 fuskiskillen

fuskiskillen

1920 XP 348 inlägg

MartinMilk skrev:
fuskiskillen skrev:
Text

Mer text


Du har en poäng.
Det skulle verkligen behövas nya "forumansvariga." Den enda man ser här är kakan och han ansvarar inte ens för forumet.

Sen måste vi hitta problemen, när och varför blev forumet inaktivt?

Problem 1 - Design?:
Jag har för mig det började efter bytet till V5 eller V6. Det är ingen lockande design längre. Inget som skriker "Klicka här!" "Gå in på forumet!"

Problem 2 - Trådar?:
Finns inga intressanta trådar. Det som till stor del gjorde folk intresserade förr var t.ex. Pokémon-trådar men även totalt meningslösa trådar som "Vad stör du dig på?" "Vad gör du just nu?"
Den sistnämnda är kanske inte så intressant att läsa, men folk skriver i den och aktiviteten höjs.

Problem 3 - Rankningen?:
Man får absolut inga förmåner för att man är aktiv. Något som lockar är att "Åhh han kan skriva i olika färger och göra coola smileys, vill jag också kunna!"
Och personen blir aktiv för att känna ihopa poäng så hen kan levla upp och få de där coola sakerna.

Lösningar?
- Skicka ut ett nyhetsbrev med veckans intressanta trådar.
- Som MartinMilk förslog, ha någon person som gör lite intressanta trådar och sedan någon annan som besvarar dom.
Alltså: Ha några personer som har hand ett ämne som intresserar dom, så att de inte bara gör det för att de måste, utan för att det är kul också.
- Vara snabb och ge bra svar till dom som har problem. Då vet de att de kan lita på denna sidan om de behöver hjälp.


Senast redigerat 15/04 -14 12:39
15/04 -14 22:13 Unspoken

Unspoken

546 XP 61 inlägg

Facebook och sociala medier har dödat internet. Tyvärr. Som jag ser det så kommer det inte gå att rädda vare sig denna eller någon annan av de många utdöende svenska sidorna. Som den tappre siste mohikanen sade - vilda västern är ej som förut.

16/04 -14 05:22 MartinMilk

MartinMilk Forummoderator

17341 XP 1621 inlägg

Unspoken skrev:
Facebook och sociala medier har dödat internet. Tyvärr. Som jag ser det så kommer det inte gå att rädda vare sig denna eller någon annan av de många utdöende svenska sidorna. Som den tappre siste mohikanen sade - vilda västern är ej som förut.

Sociala hemsidor kommer aldrig ersätta spelsidorna. Det kommer och går i trender. För några år sedan var det myspace och playahead. Då var fuska.nu aktivt. Och idag så är det facebook och twitter och hemsidor som gamereactor är fortfarande i full gång.

Wii U PS4 XBone PC

17/04 -14 03:08 GoldenMew

GoldenMew

14211 XP 575 inlägg

Fuska.nu har haft ett nyhetsbrev rätt länge och man kan prenumerera på startsidan. Jag har för mig att trådar står med i den, men det var ett antal år sedan jag sist kollade på det. Ärligt talat så tror jag inte speciellt många skulle vara intresserade av ett nyhetsbrev med populära trådar.

Massa IPB-features som färger och ranker och grejer tror jag inte skulle rädda fuska.nu heller. Fuska.se har sådant och de är rätt döda de med. I allmänhet tycker jag stilrena forum där folk inte har signaturer med blinkande .gif bilder och annat krafs är mycket bättre - man behöver egentligen inte mycket fler features än vad ett valfritt imageboard har.

Men för att svara på huvudfrågan - endast FL-net kan stänga ner fuska.nu, och de har stängt ner communities förut (t.ex. Snicksnack) när de blivit lönlösa. Fuska.nu har tillräcklig trafik och tydligen även tillräckligt hög googlerank för att de ska slänga in massa random Casinoskit: http://fuska.nu/provaspelautomatergra...

Jag tror knappast de kommer att läsa det som skrivs i detta forum så om ni anser att fuska.nu bör stängas ner så är ert bästa hopp att skicka de lite mail om saken, men de lär nog strunta i de.

(Sedan vill jag personligen ge FIQ major props för att han utför massa gratisarbete som FL-net normalt skulle ha behövt betala en hel del för.)

Är inlägget rött så jag talar som moderator (NOT ANYMORE)
Synpunkter på min moderering? Gärna via PM! (TY M8)


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar